İçeriğe geç

Kaan Ayhan Neden Kadroda Yok

Kaan Ayhan neden cezalı?

– Kaan cezalı, Sanchez sakat. Geçtiğimiz sezon Sparta Prag maçında kırmızı kart görmesinin ardından bir maç cezalı duruma düşen Kaan Ayhan, yarınki maçta forma giyemeyecek.

Kaan Ayhan sakatlandı mı?

🤔 Kaan Ayhan’ın kasık sakatlığı yaşadığı ve operasyonun sezon sonuna ertelendiği ortaya çıktı. 👀 Galatasaray’ın Joker’i, operasyonunu sezon sonuna ertelediği için sürekli sakatlanıyor. (Takvim)

Kaan Ayhan’ın cezası kaç maç?

👀 UEFA Disiplin Kurulu, Sparta Prag’ın 22 Şubat’ta Galatasaray’a karşı oynadığı maç nedeniyle Okan Buruk’a 2 maç, Kaan Ayhan’a 1 maç, Serhat Doğan’a ise 3 maç men cezası verdi. 💥 UEFA, Galatasaray’ın itirazını reddetti ve Okan Buruk, Kaan Ayhan ve Serhat Doğan’a verilen cezalar onandı.

Kaan Ayhan şu anda hangi takımda oynuyor?

Kaan Ayhan, 2022/23 kış transfer sezonunda geçici transferle Galatasaray’a katıldı ve ilk yılında şampiyonluk kazandı. Ertesi yıl Kaan Ayhan, Galatasaray’ın kadrosuna kalıcı olarak katıldı. Kaan Ayhan, Galatasaray’ın 2023/24 sezonunda 24. şampiyonluğunda rol oynadı.

Ayhan Kurşun neden at binmiyor?

Ayhan Kurşun, 20 Aralık Pazar günü Adana Yeşiloba Hipodromu’nda düzenlenen dört yarışta meslektaşı Mert Gökalp Arslan’a bağırdığı gerekçesiyle yarışmaktan men edildi. Kursiyer Mert Gökalp Arslan’a bağırdığı gerekçesiyle komiserin kararıyla yedi gün yarışmaktan men edildi.

Kaan Ayhan ne oldu?

Süper Lig ekibi Galatasaray, 30 Ocak 2023’te futbolcunun KAP’a geçici transferini duyurdu. Ayhan, satın alma opsiyonuyla 400.000 avroya kiralandı ve oyuncuya 2022-2023 sezonu için 9.500 avro verildi.

Kaan Ayhan ne fıtığı?

Sohbet. Bilgi: Kaan Ayhan’ın sezon içinde fıtığı oldu. Ameliyat olabilirdi ama ağrımın azaldığını söyledi ve olmadı. Bu zamanla geçmeyecek ve ameliyat olmadıkça böyle kalacak.

Kaan Ayhan neden milli takımda yok?

Alman ekibi FC Schalke 04’te forma giyen Kaan Ayhan, ayak başparmağı tendon sakatlığı nedeniyle milli takımın aday kadrosundan çıkarıldı. 19 yaşındaki futbolcu, dün Hoffenheim’a karşı oynanan lig maçında forma giyemedi.

Kaan Ayhan Galatasaray’dan gitti mi?

Galatasaray, Kaan Ayhan’ın bonservis bedelini aldı. Sarı-kırmızılı takımdan yapılan açıklamada, “2022-2023 sezonu için US Sassuolo Calcio s.r.l. kulübünden kiralanan profesyonel futbolcu Kaan Ayhan’ın satın alma opsiyonu, sözleşmeye uygun şekilde uygulandı.” ifadelerine yer verildi.

Okan Buruk kaç Mac ceza?

UEFA Disiplin Kurulu, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’a 2 maç men cezası verdi.

Galatasaray’da 23 numara kim?

Galatasaray kadrosu#OyuncuPiyasa değeri42Abdülkerim Bardakcı Stoper9,00 milyon €23Kaan Ayhan Stoper4,70 milyon €90Metehan Baltacı Stoper1.

Kaan Ayhan kaç dil biliyor?

Galatasaray’ın bugün transferini resmen açıklayacağı Kaan Ayhan, hem saha içinde hem saha dışında wild card. Dört dil biliyor (Türkçe, Almanca, İtalyanca, İngilizce). Takımda köprü görevi görecek. Galatasaray’da transfer çalışmaları / Kaan Ayhan’dan sonra…

GS Li Kaan Ayhan nereli?

Kaan Ayhan (d. 10 Kasım 1994), Süper Lig takımlarından Galatasaray’da defans veya sağ bek olarak oynayan profesyonel futbolcudur. Alman asıllı oyuncu Türk Milli Takımı’nda oynamaktadır. (d. 10 Kasım 1994), Süper Lig takımlarından Galatasaray’da defans veya sağ bek olarak oynayan profesyonel futbolcudur. Alman asıllı oyuncu Türk Milli Takımı’nda oynamaktadır.

Okan Buruk kaç Mac ceza?

UEFA Disiplin Kurulu, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’a 2 maç men cezası verdi.

Kaan Ayhan’ın çocuğu var mı?

🍼 Futbolcumuz Kaan Ayhan ve sevgili eşi Aylin Betül Ayhan’ın bir kızı dünyaya geldi. Kaan ve eşini tebrik ediyor; yeni doğan bebekleri Kayla’ya uzun, sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyoruz!

Kaan Ayhan yedek mi?

Takımımız sonunda Türk kulüplerinin her transfer döneminde kadrosuna katmaya çalıştığı Kaan Ayhan’a kavuştu. 1994 Almanya doğumlu, Türk Milli Takımı’nda görev alan ve üç farklı pozisyonda (sağ bek, stoper, defansif orta saha) oynayabilen oyuncu; bu görevi başarıyla yerine getiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir