İçeriğe geç

Izmir Aliağa Sarımsaklı Arası Kaç Km

Sarımsaklı İzmir arası kaç km?

Sarımsaklı ile İzmir arasındaki seyahat mesafesi kaç kilometredir ve yolculuk kaç saat sürer? Sarımsaklı ile İzmir arasındaki toplam mesafe 182 kilometredir. İki lokasyon arasındaki otobüs yolculuğu 2 saat 30 dakika sürer. Sarımsaklı ile İzmir arasında hangi otobüs şirketleri sefer düzenliyor?

Aliağa Balıkesir Ayvalık arası kaç km?

Aliağa ile Ayvalık arası mesafe 94 km olup en hızlı uçuşumuzla yaklaşık 1 saat 15 dakika sürmektedir.

İzmir Aliağa arası kaç kilometredir?

İzmir Aliağa arası mesafe kaç kilometre? İzmir Aliağa arası mesafe yaklaşık 64 km’dir. Kamil Koç ile İzmir Aliağa arası yolculuğunuz yaklaşık 40 dakika ve saat sürecektir.

Ayvalık Aliağa arası otobüsle kaç saat sürer?

Ayvalık-Aliağa arası otobüs yolculuğu ortalama 1 saat 30 dakika sürmektedir.

Sarımsaklı Aliağa kaç km?

Aliağa ile Sarımsaklı arası kaç kilometre? Aliağa ile Sarımsaklı arası mesafe yaklaşık 89 km’dir. Kamil Koç ile Aliağa’dan Sarımsaklı’ya yolculuğunuz yaklaşık 1 saat 10 dakika sürecektir.

Sarımsaklı İzmir arası otobüs kaç saat?

Sarımsaklı İzmir arası kaç saat sürüyor? Sarımsaklı İzmir arası en hızlı uçuşumuz yaklaşık 2 saat 25 dakika sürüyor.

Aliağa Balıkesir Edremit arası kaç km?

Otobüs Aliağa – Edremit Aliağa ile Edremit arası mesafe 144 km olup en hızlı servisimiz ile yolculuk yaklaşık 2 saat 10 dakika sürmektedir.

Aliağa’dan Ayvalık’a otobüs var mı?

Aliağa-Ayvalık arasında çalışan otobüs firmaları şunlardır: Pamukkale Turizm, Kale Seyahat, Kamil Koç, Efe Tur, Güney Akdeniz Seyahat, Isparta Petrol Turizm, Metro Turizm.

Balıkesir Ayvalık arası ne kadar sürüyor?

İki şehir arasındaki mesafe 134 kilometre olup yolculuk yaklaşık 1 saat 35 dakika sürmektedir.

Aliağa’nın nüfusu kaç 2024?

Aliağa’nın nüfusu 1.340 kişi arttı. 2022’de 104.828 olan Aliağa’nın nüfusu 2023’te bir önceki yıla göre 1.340 kişi artarak 106.168 kişiye ulaştı.

Aliağa’nın kaç köyü var?

Kuzeyinde Bergama; doğusunda Manisa; batısında Ege Denizi; güneyinde Menemen ile çevrilidir. Önceleri Menemen’e bağlı bir bucak merkezi iken 1982 yılında ilçe olmuştur. Yüzölçümü 274 km2’dir. 1 belde ve 18 köyü vardır.

İzmir Menemen arası kaç kilometredir?

Menemen ile İzmir arası mesafe yaklaşık 38 km’dir.

Dikili ayvalık kaç lira?

Dikili – Ayvalık Otobüs Bileti AramaYaklaşık seyahat mesafesi181 kmYaklaşık seyahat süresi2 saat 41 dakikaSon satış 41 dakika önceEn ucuz sefer210 TLGünlük sefer sayısı69 seyahat puanı1 satır daha

Balıkesir Edremit Balıkesir Ayvalık arası kaç km?

Bu uçuşların ortalama bilet fiyatı 199 TL civarındadır.

Çanakkale Ayvalık kaç saat sürüyor?

Çanakkale Ayvalık arası otobüs yolculuğu ortalama 3 saat 11 dakika sürmektedir.

İzmir Ayvalık kaç saat sürüyor?

İzmir Ayvalık arası en ucuz otobüs biletini bulun. İki şehir arasındaki mesafe 158 km olup yolculuk yaklaşık 2 saat 10 dakika sürmektedir.

Sarımsaklı nereye yakın?

Türkiye’nin en uzun sahil şeritlerinden birine sahip olan ve 7 kilometrelik sahil uzunluğuna sahip olan Sarımsaklı, Ayvalık ilçesinde yer almakta olup şehir merkezine sadece 5 kilometre uzaklıktadır. Şehir, gelişmiş turizm olanaklarıyla her yıl binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlamaktadır.

Balıkesir Sarımsaklı arası kaç kilometredir?

Sarımsaklı ile Balıkesir arası kaç kilometre? Pamukkale Turizm ile Sarımsaklı-Balıkesir arası mesafe yaklaşık 151 kilometredir. Tüm uçuşlarımızın güzergah, duraklama ve seyahat süresi gibi detaylarını mobil uygulamamız ve web sitemiz üzerinden inceleyebilirsiniz.

Dikili Ayvalık Sarımsaklı arası kaç kilometre?

Sarımsaklı ile Dikili arası seyahat mesafesi kaç kilometre ve yolculuk kaç saat sürüyor? Sarımsaklı ile Dikili arası toplam mesafe 182 kilometredir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir